top of page

SHEFFIELD HALLAMSHIRE HOSPITAL
THEATRE STAFF ROOM 

STH Canteen 2.jpg

LOCATION

Sheffield Hallamshire

           Hospital 

DURATION

4 Weeks 

BRIEF

Theatre staff room

 Refurbishment 

PROJECT DESCRIPTION

Modernisation of the main staff room for the theatre surgeons within the Sheffield Hallamshire hospital, in a live environment with end users adjacent the works. 

 

Works were split into 2 phases, as half the staff room had to be left open for staff to use whilst works were carried out. Careful segregation from work area ensured the project was completed with minimal disruption and in a short period of time. 

 

Works included demolition of existing finishes, new Altro over lay vinyl flooring, new kitchen area, new hygienic cladding top kitchen backsplash, decorations, suspended ceilings and electrical LED upgrades.  

 

Close liaison with department ensured the project was completed in a sensitive manner around the hospital’s live operations.

bottom of page