top of page

SHEFFIELD CHILDREN'S HOSPITAL
THEATRE CORRIDOR REFURBISHMENT  

sch4.jpg

LOCATION

Sheffield Children's Hospital

                   Theatres 

DURATION

7 weeks

BRIEF

Theatre corridor refurbishment 

PROJECT DESCRIPTION 

The works consisted of the refurbishment of the corridor to access the theatres. The works was carefully segregated and a number of elements was completed out of hours to cause minimal disruption to the department ensuring the area could be accessed the following day. 

Works included uplift of existing finishes, removal of defected wall areas, new electrics lighting and fire alarm, plastering to existing walls ,new suspended ceiling through out, new vinyl flooring, hygenic cladding half height to all walls, decoration to all newly plastered walls and existing and complete refurbishment of disabled accessible toilet facility within the corridor.  

Close liaison with department stakeholders ensured the project was completed in a sensitive manner around the hospital’s live operation.

bottom of page