top of page

SHEFFIELD CHILDREN'S HOSPITAL
CORRIDOR REFURBISHMENT  

rlx corridor refrub_edited.jpg

LOCATION

Sheffield Children's Hospital

DURATION

10 weeks

BRIEF

Phased Refurbishment of Internal Corridors 

PROJECT DESCRIPTION 

The works consisted of the phased refurbishment of the internal corridors in a live environment with end users adjacent to the works. Careful segregation of the public / work area interface ensured the project was completed with minimal disruption.

Works included demolition of existing finishes, new vinyl flooring, new hygienic cladding, new stainless steel handrails, decorations, suspended ceilings and electrical LED upgrades.  

 

Close liaison with department stakeholders ensured the project was completed in a sensitive manner around the hospital’s live operation.

bottom of page