top of page

SHEFFIELD CHILDRENS HOSPITAL
STAIRCASE REFURBISHMENT 

IMG_6960.HEIC

LOCATION

Sheffield Children's Hospital 

DURATION

6 Weeks 

BRIEF

Staircase refurbishment 

PROJECT DESCRIPTION

Modernisation of the main staircases within the Sheffield children's hospital, in a live environment with end users adjacent the works. 

 

Works were split into phases, as the full staircases couldn’t be closed off at the same time. Careful segregation of the public / work area interface ensured the project was completed minimal disruption

 

Works included demolition of existing finishes, new vinyl flooring, new hygienic cladding, new stainless steel handrails, decorations, suspended ceilings and electrical LED upgrades.  

 

Close liaison with department stakeholders ensured the project was completed in a sensitive manner around the hospital’s live operation.

bottom of page